Keravent toimittaa savunpoistokuilut Helsingin Siltasairaalaan

Savunpoisto kuilu
23.11.2018

|

Uutinen
Keravent on saanut huomattavan tilauksen Helsingin uuteen Siltasairaalaan. Tilaus käsittää n. 180 m uutta savunpoistokuilua. Keraventin toimitukset kohteeseen alkavat vuoden 2019 alussa ja jatkuvat vuoteen 2020 asti. Sairaala aloittaa toimintansa vuoteen 2023 mennessä.

Siltasairaala tulee korvaamaan Töölön sairaalan sekä muodostamaan yhdessä jo toimivien Tornisairaalan ja Kolmiosairaalan kanssa huomattavan sairaalakompleksin. Siltasairaalan kokonaispinta-ala on 68 700 m2, ja sen hankekehittäjänä toimii HUS. Team Integrated, neljän arkkitehtitoimiston yhteenliittymä, vastaa arkkitehtonisesta suunnittelusta. Pääurakoitsija on SRV Rakennus Oy, ja rakennesuunnittelusta vastaa A-Insinöörit Oy. Siltasairaala-hankkeessa käytetään ns. Big room –toimintamallia, joka kokoaa suunnittelijat, rakennusliikkeet, sijoittajat sekä loppukäyttäjät säännöllisesti samaan työtilaan sujuvan yhteistyön mahdollistamiseksi.

Toimivaan savunpoistoon

Rakennusten kuorirakenteissa yleistyneiden sandwichpaneeleiden käyttö lisääntyy myös rakennusosien valmistuksessa. Samaa rakennetta hyödyntäen uusi Orivent-savunpoistokuilu on tuonut markkinoille innovatiivisen ja kokonaisedullisen toimintamallin tehokkaaseen savunpoistoon uusiin ja saneerattaviin rakennuskohteisiin. Vaivattomampi asennus Orivent-kuilu on valmiskuilu, jossa yhdistyvät sandwichelementin ominaisuudet: hyvä lämmöneristävyys, valmiit pinnat ja palonkestävyys. Robottileikkaamalla valmistettu Orivent-kuilu on työmaalle toimituksen jälkeen asennusvalmis läpivientiin. Mittojen mukaan laadukkaasti Orivent-kuilut valmistetaan Suomessa, Orimattilan tehtaalla. Automatisoitu valmistus mahdollistaa vapaasti kohteen mukaan räätälöidyn mitoituksen. Moderni robottilinjamme varmistaa korkean laadun ja millintarkan toteutuksen. Tiivis ja varma valmistustekniikka takaa tiiviin ulkorakenteen. Orivent-savunpoistokuilu on pitkäkestoinen, eikä se sisällä lahoavia materiaaleja. Tehdaslaatuinen tuote asennettuna ohjeiden mukaan, takaa luotettavan laadun.