Ohjausautomatiikkaa savunhallintaan ja tuuletukseen

savunpoistoautomaatio

Savunhallintalaitteistot ovat tärkeä osa kiinteistön paloturvallisuutta. Palotilanteessa ne pitävät poistumistiet vapaana savusta ja auttavat näin ratkaisevasti ihmisten pelastautumista. Savunhallinta-automatiikka ohjaa savunpoistoluukkuja laaditun savunhallintasuunnitelman mukaan.

Savunhallinta-automatiikalla on itsenäinen virransyöttö, joka on valmiustilassa 72 h tulipalon sattuessa verkkovirran pois ollessa. Savunhallinnan tehonlähteet on CE-merkitty SFS-EN 12101-10 edellyttämällä tavalla. Tehonlähteidemme käyttöluokka on A ja ympäristöluokka 1.

Yhteistyökumppanimme savunhallinta-automatiikassa on alan johtavat yritykset: D+H Mechatronic AG Saksa ja Actulux A/S Tanska. Laitevalikoimasta löytyy ratkaisu yhtälailla kerrostalon porrashuoneen savunhallintaan kun suuren tuotantolaitoksen savunhallintajärjestelmiin.

Yhtiöllämme on kokemusta vaativien erikoiskeskuksien toimittajana. Kun haluatte kiinteistökohtaisen ohjaussovelluksen, johon liittyy mm. ulkopuolista ohjausta, logiikkatoimintoja tai tilatietoinformaatiota, asiantuntemuksemme on käytettävissänne.

Savunpoistoluukuissamme on käytössä kaksi eri avaajatyyppiä: moottoritoimiset avaajat ja kaasujousiavaajat kestomagnetoidulla pitomagneetilla. Ohjauskeskukset sekä niiden kaapelointi- ja kytkentäohjeet on ryhmitelty moottori- ja kaasujousitoimisille luukuille erikseen.

Teemu Toivanen

Teemu Toivanen

Automaatioasiantuntija

tel. 03 544 3186

Jani Takamaa

Jani Takamaa

Sähkötekninen tuki, asennustyönjohto

tel. 03 544 3138