Huolto

savunpoistohuolto

Huollot ja saneeraukset tarjoaa savunpoistokumppani

Asiantuntevasti huollettu savunhallintalaitos – kiinteistösi turva tulipalon varalta

Eurooppalaisen standardin EN 12101 (Smoke and heat control system) määrittelee savunhallinnan vaatimukset niin savunhallintalaitteille kuin asennuksillekin. Olennainen asia savunhallinnan käyttövarmuuden kannalta on säännöllinen huolto. Ylläpidon tärkeyttä on korostettu uusimmassa RIL:n ohjeessa.

RIL 232-2012 Rakennusten paloturvallisuus – savunhallinnan suunnittelu, laitteiston asennus ja ylläpito

Ohjeessa on kiinnitetty erityistä huomiota huoltotoiminnan säännöllisyyteen ja asiantuntevuuteen. Huollon merkitys on nostettu esille myös koulutuksellisesti. Inspectan järjestämiä koulutuksia on toteutettu RIL:n ohjeen pohjalta. Kouluttajina näillä päivillä ovat olleet paloinsinöörejä, viranomaisia ja laitevalmistajia.

Keravent pitää savunhallintalaitoksien huoltoa elintärkeänä kiinteistöjen henkilöturvallisuuden kannalta. Siksi KERAVENT® SERVICE tarjoaa sekä suoraan että yhteistyökumppaneiden välityksellä huoltopalveluja kiinteistöille. Parhaiten kiinteistön savunhallintalaitteiston toimintavarmuus taataan vaikkapa viiden vuoden huoltosopimuksella. Tällöin kannattaa laitteistoon tehdä eräitä perusparannuksia, jotka edesauttavat säännöllisen ja taloudellisen huollon toteutuksen. Huollon piiriin kuuluuvat mm. dokumentaation ajan tasalle saattaminen ja merkinnät. Koekäytössä havainnoidaan laitoksen toiminta myös mahdollisten vikojen varalta.

Ottakaa yhteys kiinteistönne savunhallinta-asioissa. Asiantuntemuksemme riittää löytämään ammatillisesti ja taloudellisesti hyvän ratkaisun kiinteistönne turvallisuuden varmistamiseksi.

Huoltoliike Savunpoistokumppani - Keravent Service valtuutettu

Etelä-Suomi

puh. 010 581 7100
myynti@savunpoistokumppani.fi